Vakantiehuizen Belgie

Direkt online zoeken en boeken bij onze partner Belvilla

vakantiehuizen belgie

Vakantiehuizen Belgie online zoeken en boekenHomepage

  • Bent u eigenaar van een vakantiehuis en wilt u hier een vermelding? Klik hier en vraag naar de voorwaarden.

Vakantiehuizen Belgie

Het veelzijdige aanbod aan vakantiehuizen Belgie biedt niet alleen ten aanzien van vakantiehuizen vele verrassingen. Kiest u een leuk vakantiewoning in de Ardennen, dan kiest u voor bergachtige natuur en vele sportieve mogelijkheden. En vanuit Vlaanderen bezoekt u juist typische Belgische stadjes en natuurlijk de kust.

   

Vakantiehuis Vlaanderen en de Belgische kust

Vlaanderen, in het oostelijk deel van België, heeft alles wat een mens kan wensen. Fijne, brede zandstranden en badplaatsen waar het altijd gezellig druk is. De rust van het mooie, indrukwekkende polderland. Karakteristieke dorpen en culturele steden. Kleurrijke markten en typische belforten. Terrasjes en restaurants zijn hier zee zeker ten overvloede en nodigen u uit om te genieten van heerlijke streekgerechten, een Belgisch 'frieteke' of de zo specifieke biersoorten. Het vlakke Vlaanderen is bovendien een prima uitgangspunt voor prachtige fietstochten vanuit uw vakantiehuisje. Een ontdekkingsreis langs schitterende cultuur- en natuurgebieden waar Middeleeuwse culturen voortleven in een rijke folklore en de Vlaamse gastvrijheid troef is. Een speelse ontmoeting van cultuur en vertier. Een ongekend verrassend gebied waar jong en oud zich kostelijk vermaakt. In de vrije natuur, openluchtmusea of recreatieparken. Alles is aanwezig voor een veelzijdige vakantie. Voor rust of actie. "Zeker en vast" een vakantie waar 'het genieten' centraal staat in uw Belgisch vakantiehuisje! Vlaanderen is opgedeeld in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen omdat er veel vakantiehuisjes online te huren zijn.

Vakantiehuizen Ardennen

De vakantiehuizen in de Ardennen,opgedeeld in de provincies Luik, Namen en Luxemburg, is een uitstekende bestemming voor ontspanning en avontuur. Qua activiteiten valt er genoeg te ondernemen: lange wandelingen, mountainbiken, kayakken, paardrijden, speleologie, rotsklimmen, abseilen en, in de winter, langlaufen. Of daag uzelf uit met een "survival"parcours. Geniet van uw vakantiehuis in de Ardennen qua de natuur in een zeer afwisselend landschap: uitgestrekte weiden, bossen, heuvels, valleien, rivieren en woeste rotspartijen. Veel vakantiehuizen de Ardennen liggen midden in het groen. Proef de geschiedenis door een bezoek aan een van de forten, kastelen of abdijen. Kijk binnen in een kerkje in een charmant oud dorpje, of bezoek één van de grotten. Fijnproevers en levensgenieters kunnen terecht in één van de vele restaurantjes. Kortom: laat u verleiden tot een ontspannende of sportieve vakantie in de natuur in één van onze vakantiewoningen in de Ardennen.

Ook groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen!

In de Ardennen zijn veel grotere vakantiewoningen oftewel groepsaccommodaties te vinden. Kies een kasteel of riant chalet voor een gezellig vriendenweekendje of familiereünie, of een groepsverblijf voor uw vrienden in een luxe bungalow. Vrijwel is alles mogelijk, ook als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie.

Wilt u een link ruilen met ons? Dat kan! Stuur even een en wij plaatsen uw link gratis op deze pagina mits u onze link ook geplaatst heeft. Onze link met tekst kunt u in code kopiëren door de onderstaande tekst in het tekstvak te kopiëren.
Binnenkort kunt u zich hier aanmelden als organisatie voor de werving van huiseigenaren voor Belgie.
 
U kunt ook kijken voor leuke vakantiehuisjes met een zwembad, landhuizen en kastelen of zelfs romantische optrekjes in een
spannende chalet, of zelfs een leuk weekendje weg met uw gezin of groep maar ook prachtige chalets en bungalows in een exclusief huisje!


Andere landen met berichten voor uw zoektocht naar een geschikt vakantiehuis:

NEDERLAND SPANJE FRANKRIJK ITALIE OOSTENRIJK DUITSLAND OVERIGE LANDEN

Zoekt u vakantiehuizen in Belgie? Plaats hier uw bericht of klik hier!