Te huur minivilla Voorthuizen - vakantiehuizen nederland


[ Home ] [ Berichtenbord Nederland ] [ Vakantiehuizen Nederland online reserveren ]

Bericht geplaatst door Minivillas (80.127.139.165) op 23 Juni, 2009:

Gelegen in het park “Kamphorstheem” te Voorthuizen op de Veluwe is deze gezellige, sfeervolle minivilla te huur. De minivilla is geschikt voor vier personen (evt. zes).

Gelegen op een van de mooiste plekjes van het Veluwse dorp Voorthuizen en op loopafstand van de 18- holes golfbanen en country club Edda Huzid, mini golf, bowlingbanen en overdekt zwembad. Een heerlijke oase van rust te midden van veel recreatie mogelijkheden.

De minivilla is omringt met een privé tuin van maarliefst 600m2 in een bosachtige omgeving waar u ‘s ochtends de konijntjes vrolijk door uw tuin ziet huppelen. De tuin biedt naast veel ruimte ook veel privacy.

Binnen vindt u een gezellige woonkamer met open haard, schuifpui naar een ruim privé terras, een deels open keuken, twee slaapkamers waarvan een met stapelbed en een met Boxsprint met comfortabele topper en een separate doucheruimte met wc. U kunt uw auto’s op eigen terrein parkeren.

Deze minivilla is in het hoogseizoen per week voor €495.00 te huur en tevens voor langere perioden maar dan is de prijs op aanvraag. Ook in het laagsseizoen en eventueel per weekend of midweek. Ook dan is de prijs afhankelijk van de periode en dus op aanvraag.

Heerlijk tot rust komen te midden van de natuur.
Minivillas, a big experience...
siteadres:minivillas



Tip! Voor de mooiste vakantiehuizen in Nederland kunt u ook online boeken bij Belvilla.

Klik hier om online te boeken! Ook voor uw lastminute vakantiewoning.

vakantiehuizen nederland

BELGIE SPANJEFRANKRIJK ITALIEOOSTENRIJKDUITSLAND OVERIGE LANDEN

vakantiehuizen nederland