Vakantiebungalow vlakbij het strand, bos en de duinen. - vakantiehuizen nederland


[ Home ] [ Berichtenbord Nederland ] [ Vakantiehuizen Nederland online reserveren ]

Bericht geplaatst door Michiel (82.95.112.11) op 06 October, 2009:

De vakantiebungalow ligt in de prachtige natuur direct aan het Oosterduinse meer, tussen de bollenvelden en aan de rand van bos en duin.

Vanuit uw vakantiebungalow kunt u hier heerlijk (ATB)fietsen, wandelen, paardrijden of gewoon genieten van zon en zee. Het mooie strand van Langevelderslag ligt op slechts 2,5 kilometer afstand en er is in de Duin en Bollenstreek meer dan genoeg te doen om een vakantie compleet te maken voor het hele gezin.
Bungalowpark Sollasi ligt tussen de bollenvelden van Noordwijkerhout en is het hele jaar door geopend. Het park beschikt over ruime faciliteiten waaronder een receptie, supermarkt, gezellige horeca en restaurants. Het is een ideale plek voor uw vakantie, U kunt er, samen met uw gezin of met vrienden, genieten van rust vlakbij het strand, bos en de duinen.

De vakantiebungalow is een geschakelde bungalow, en biedt hierdoor veel privacy. Aan de achterzijde is een grote tuin met een terras op het zuiden. De bungalow heeft een gezellige woonkamer met openhaard, kleurentelevisie en half open volledig ingerichte keuken met koelkast/vriezer, vaatwasser en combi magnetron/oven. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig (waarvan 1 met 1 tweepersoons bed, en 1 met een stapelbed) De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafel, wasmachine en wasdroger. Naast de badkamer is een apart toilet. De zonnige tuin biedt veel privacy en heeft een buitenberging voor het plaatsen van fietsen, strandspullen en dergelijke, waarbij een bolderkar en een Weber BBQ voor u klaar staan.

De vakantiebungalow is standaard voorzien van de volgende zaken:
Draadloos Internet
Opgemaakte bedden (u hoeft dus niet uw beddengoed mee te nemen)
Handdoeken, linnengoed
Kookgerei en specerijen
Toiletpapier en keukenrollen
Koffie en thee
Openhaardhout
Schoonmaakmiddelen

Wilt u boeken of heeft u vragen? (Verhuur voor langere periode is mogelijk)

Bel of mail ons:
Tel: 06-15056402



Tip! Voor de mooiste vakantiehuizen in Nederland kunt u ook online boeken bij Belvilla.

Klik hier om online te boeken! Ook voor uw lastminute vakantiewoning.

vakantiehuizen nederland

BELGIE SPANJEFRANKRIJK ITALIEOOSTENRIJKDUITSLAND OVERIGE LANDEN

vakantiehuizen nederland